Historisk LARP, reenactment & middelalderutrustning. Middelalderklær, sko, rustninger, hjelmer, gambesoner og mye annet.

Til vore norske kunder - bestil nu kun via DIN-LARP-BUTIKK. Hvis bestemte varer ikke er opført der ta gjerne KONTAKT med oss.

dfer2555verkleiner
Alle tilbud i henhold til VOEC-regelverket - uten ekstra fortolling.

Her tilbys et stort utvalg av utstyr for fantasy, romerske gladiatorer, middelaldersoldater og viking-reenactors, alt fra klær til våpen. I Shop Viking & Larp forener vi produkter fra forskjellige tidsepoker og autentisitetskrav under samme tak. Utrust din historiske leir, finn de passende våpen for din neste LARP-oppføring, finn klær for det neste middelaldermarked eller beskytt deg med passende rustning.

 

App

gettyimages-1014738674-170667a

Middelalderklær & -sko

For det neste middelaldermarked, LARP, reenactment og et riddermåltid, har vi det meste ombord. Bukser, skjorter, vester og en pen hatt for menn. Middelalderkjoler, skjørt, bluser, corsetter, hetter og smykker for kvinnen. For kalde netter ved leirbålet finner du et stort utvalg av varmende middelalderkapper. Se vårt store utvalg af middelaldersko og -støvler efter historisk forbilder. Forskjellige farger og størrelser.

Rustninger & våpen

Her findes alt fra panserhandsker, brystper, gambesoner fra det 13. og 14. århundre til hjelmer. Vi fører alt, som du efter eget valg kan bruke for at ditt historiske slag kan blie mest mulig autentisk. Ringbrynjer med tilbehør så du kan beskytte kroppen din - fra ringbrynjehetter, ringbrynjearmer til ringbrynjeben. Om du foretrekker dolker, sverd, økser, skjold eller andre middelaldervåpen - vi forbereder deg til den neste strid.

Det viktigste i en leir er et historisk telt av god kvalitet og rimelig pris. I tillegg til middelaldertelt finner du riddertelt, vikingtelt og tarp/solseil. For leirkjøkkenet har vi rustikale kokekar, fat av tre og kjeramikk, historisk verktøy, møbler, lysestaker og annet tilbehør.

Autentisk eller ikke autentisk?

Alt etter til hvillken anledning du utruster deg, spiller autentisiteten en mer eller mindre rolle. Du velger det som passer best til konseptet ditt. Vår devise er: du skal leve med din hobby som du ønsker. Med skulderpels og drikkehorn eller struthette og kjeramikkbeger. Transparens er meget viktig for oss. Våre produkttekster skal være så informative som mulig. Er noe uklart, vennligst send oss en mail.

wikingertunika-mit-stickerei-erwin-schwarz_126_2

Vi vil bli veldig glade, om du finner noe som tiltaler deg.

 

Schild_3


 

Meget populært